STN EN ISO 11890-2: 2013 (67 3029), Náterové látky. Stanovenie obsahu prchavých organických látok (VOC) Časť 2 Plynovochromatografická metóda (ISO 11890-2: 2013) - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11890-2: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11890-2 z júla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy