STN EN 822: 2013 [neplatná], (72 0001), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie dĺžky a šírky. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 822: 2013