STN EN 823: 2013 (72 0002), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie hrúbky. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 823: 2013