STN EN 824: 2013 (72 0003), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie pravouhlosti. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 824: 2013