STN EN 825: 2013 [neplatná], (72 0004), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie rovinnosti. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 825: 2013