STN EN 825: 2013 [neplatná], (72 0004), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie rovinnosti. - Paulíková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 825: 2013
Táto norma je zrušená od 1. 4. 2023
Táto norma nahrádza STN EN 825 z augusta 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Paulíková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy