STN EN 826: 2013 (72 0005), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie správania pri namáhaní tlakom. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 826: 2013