STN EN 13225: 2013 (72 3006), Betónové prefabrikáty. Tyčové nosné prvky. - Hermanská, Beáta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13225: 2013