STN EN 13225: 2013 (72 3006), Betónové prefabrikáty. Tyčové nosné prvky. - Hermanská, Beáta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13225: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 13225 z júla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Beáta Hermanská. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy