STN EN 1603: 2013 (72 7047), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie rozmerovej stálosti v normálnych laboratorných podmienkach (23 °C/50 % relatívna vlhkosť vzduchu). - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1603: 2013