STN EN 1603: 2013 (72 7047), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie rozmerovej stálosti v normálnych laboratorných podmienkach (23 °C/50 % relatívna vlhkosť vzduchu). - Paulíková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1603: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1603 + AC z decembra 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna paulíková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy