STN EN 1604: 2013 (72 7048), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie rozmerovej stálosti v určených teplotných a vlhkostných podmienkach. - Paulíková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1604: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1604 + AC z decembra 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Paulíková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy