STN EN 1605: 2013 (72 7049), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie deformácie v určených podmiekach tlakového zaťaženia a teploty. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1605: 2013