STN EN 1606: 2013 (72 7050), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie dotvorenia stlačením. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1606: 2013