STN EN 1608: 2013 (72 7052), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie pevnosti v ťahu v rovine. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1608: 2013