STN EN 1608: 2013 (72 7052), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie pevnosti v ťahu v rovine. - Paulíková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1608: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1608 + AC z decembra 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Paulíková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy