STN EN 12085: 2013 (72 7054), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie lineárnych rozmerov skúšobných telies. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12085: 2013