STN EN 12086: 2013 (72 7055), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie priepustnosti vodnej pary. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12086: 2013