STN EN 12089: 2013 (72 7058), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie správania pri namáhaní ohybom. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12089: 2013