STN EN 12090: 2013 (72 7059), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie správania pri namáhaní šmykom. - Paulíková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 12090: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 12090 z mája 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Paulíková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy