STN EN 12091: 2013 (72 7060), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie odolnosti pri namáhaní zmrazovacími cyklami. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12091: 2013