STN EN 12430: 2013 (72 7062), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie správania pri bodovom zaťažení. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12430: 2013