STN ISO 17123-4: 2013 (73 0212), Optika a optické prístroje. Postupy na skúšanie geodetických prístrojov Časť 4 Elektrooptické diaľkomery (meranie na odrazové hranoly) - Ježko, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 17123-4: 2012
Táto norma nahrádza STN ISO 17123-4 z februára 2010
Spracovateľ: Ján Ježko. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy