STN ISO 17123-5: 2013 (73 0212), Optika a optické prístroje. Postupy na skúšanie geodetických prístrojov Časť 5 Univerzálne meracie stanice - Ježko, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 17123-5: 2012