STN EN 12697-3: 2013 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 3 Extrakcia asfaltu. Rotačné vákuové destilačné zariadenie - Loveček, Zdeněk (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-3: 2013