STN EN 12697-3: 2013 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 3 Extrakcia asfaltu. Rotačné vákuové destilačné zariadenie - Loveček, Zdeněk; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-3: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 12697-3 zo septembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Zdeněk Loveček. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy