STN ISO 9698: 2013 (75 7616), Kvalita vody. Stanovenie objemovej aktivity trícia. Kvapalinová scintilačná meracia metóda. - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 9698: 2010