STN EN ISO 10870: 2013 (75 7750), Kvalita vody. Návod na výber metód a zariadení na odber vzoriek bentických makroevertebrát v sladkých vodách (ISO 10870: 2012). - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10870: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 10870 z decembra 2012, ktorá od 1. 12. 2012 nahradila STN EN 27828 z apríla 1998, STN EN 28265 a STN EN ISO 9391 z apríla 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy