STN ISO 9308-2: 2013 (75 7834), Kvalita vody. Stanovenie Escherichia coli a koliformných baktérií Časť 2 Metóda najpravdepodobnejšieho počtu - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 9308-2: 2012