STN ISO 9308-2: 2013 (75 7834), Kvalita vody. Stanovenie Escherichia coli a koliformných baktérií Časť 2 Metóda najpravdepodobnejšieho počtu - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 9308-2: 2012
Táto norma nahrádza STN ISO 9308-2 z januára 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Norma je nahradená normou STN EN ISO 9308-2 z októbra 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy