STN EN 12619: 2013 (83 4741), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje znečisťovania. Meranie hmotnostnej koncentrácie celkového plynného organického uhlíka. Kontinuálna metóda s plameňovo-ionizačným detektorom. - Hrúziková, Daniela; Hrúzik, Dominik; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12619: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 12619 z novembra 2001 a STN EN 13526 z júna 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daniela Hrúziková, Dominik Hrúzik. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy