STN EN 62196-1/A11: 2013 (35 4530), Vidlice, zásuvky, konektory vozidiel a prívodky vozidiel. Nabíjanie elektrických vozidiel vodivým prepojením Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A11 STN EN 62196-1: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN 62196-1: 2012/A11: 2013