STN EN 62196-1/A11: 2013 (35 4530), Vidlice, zásuvky, konektory vozidiel a prívodky vozidiel. Nabíjanie elektrických vozidiel vodivým prepojením Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A11 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A11 STN EN 62196-1: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN 62196-1: 2012/A11: 2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy