STN EN 62196-2/A11: 2013 (35 4530), Vidlice, zásuvky, konektory vozidiel a prívodky vozidiel. Nabíjanie elektrických vozidiel vodivým prepojením Časť 2 Požiadavky na rozmerovú kompatibilitu a zameniteľnosť príslušenstiev s kolíkmi a dutinkami na striedavé napätie. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A11 STN EN 62196-2: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN 62196-2: 2012/A11: 2013