STN EN 62196-2/A11: 2013 (35 4530), Vidlice, zásuvky, konektory vozidiel a prívodky vozidiel. Nabíjanie elektrických vozidiel vodivým prepojením Časť 2 Požiadavky na rozmerovú kompatibilitu a zameniteľnosť príslušenstiev s kolíkmi a dutinkami na striedavé napätie. Zmena A11 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A11 STN EN 62196-2: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN 62196-2: 2012/A11: 2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy