STN EN 50173-5/A2: 2013 (36 7253), Informačná technika. Generické káblové systémy Časť 5 Výpočtové strediská. Zmena A2 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A2 STN EN 50173-5: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN 50173-5: 2007/A2: 2012
Spracovateľ: Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Keywords: normy