STN EN ISO 307/A1: 2013 (64 0363), Plasty. Polyamidy. Stanovenie viskozitného čísla. Zmena A1: Opravy a aktualizácia odkazu na JIS K 6920-2 (ISO 307: 2007/Amd 1: 2013). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN ISO 307: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 307: 2007/A1: 2013