STN EN ISO 178/A1: 2013 (64 0607), Plasty. Stanovenie ohybových vlastností. Zmena A1 (ISO 178: 2010/Amd 1: 2013). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN ISO 178: 2011 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 178: 2010/A1: 2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy