STN EN 30-1-1 + A3: 2013 (06 1410), Varné spotrebiče na plynné palivá pre domácnosť Časť 1-1 Bezpečnosť. Všeobecné požiadavky - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 30-1-1: 2008 + A3: 2013