STN EN 15997: 2013 (30 0282), Terénne vozidlá (ATV - štvorkolky). Bezpečnostné požiadavky a metódy skúšok - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15997: 2011 vrátane opravy EN 15997:2011/AC: 2012