STN EN 15997: 2013 (30 0282), Terénne vozidlá (ATV - štvorkolky). Bezpečnostné požiadavky a metódy skúšok - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15997: 2011 vrátane opravy EN 15997:2011/AC: 2012
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15997 z apríla 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty