STN EN 16029: 2013 (30 0283), Terénne vozidlá bez povolenia na cestnú premávku, určené na prepravu osôb. Jednostopové dvojkolesové motorové vozidlá. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy - Hrivnáková, Helena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16029: 2012 vrátane opravy EN 16029: 2012/Cor. Aug. 2012