STN EN 16029: 2013 (30 0283), Terénne vozidlá bez povolenia na cestnú premávku, určené na prepravu osôb. Jednostopové dvojkolesové motorové vozidlá. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy - Hrivnáková, Helena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16029: 2012 vrátane opravy EN 16029: 2012/Cor. Aug. 2012
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16029 z decembra 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Helena Hrivnáková. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty