STN EN 40-3-1: 2013 (34 8340), Osvetľovacie stožiare Časť 3-1 Návrh a overenie. Špecifikácia pre charakteristické zaťaženia - Gašparovský, Dionýz (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 40-3-1: 2013