STN EN 40-3-1: 2013 (34 8340), Osvetľovacie stožiare Časť 3-1 Návrh a overenie. Špecifikácia pre charakteristické zaťaženia - Gašparovský, Dionýz; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 40-3-1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 40-3-1 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dionýz Gašparovský.
Keywords: normy