STN EN 40-3-2: 2013 (34 8340), Osvetľovacie stožiare Časť 3-2 Návrh a overenie. Overenie skúškami - Gašparovský, Dionýz (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 40-3-2: 2013