STN EN 61009-1: 2013 (35 4183), Prúdové chrániče so vstavanou nadprúdovou ochranou pre domácnosť a na podobné použitie (RCBO) Časť 1 Všeobecné pravidlá - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61009-1: 2012