STN EN 61009-1: 2013 (35 4183), Prúdové chrániče so vstavanou nadprúdovou ochranou pre domácnosť a na podobné použitie (RCBO) Časť 1 Všeobecné pravidlá - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61009-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 61009-1 z decembra 2005 v celom rozsahu. STN EN 61009-1 z decembra 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 18. 6. 2017
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy