STN EN 62271-105: 2013 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 105 Kombinácie spínača a poistiek na striedavý prúd a na menovité napätia od 1 kV do 52 kV vrátane - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-105: 2012