STN EN 61326-1: 2013 (35 6508), Elektrické zariadenia na meranie, riadenie a laboratórne použitie. Požiadavky na elektromagnetickú kompatibilitu Časť 1 Všeobecné požiadavky - Adamec, Ľubor; Poliaková, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61326-1: 2013